NFL Coaching: Strategi Akhir Tahun

nfl

Melatih bola sepak pro tidaklah mudah, dan terus terang, ada jurulatih yang jauh lebih buruk / biasa-biasa saja daripada yang sangat baik. Tanya sahaja peminat Detroit Lion sejak enam tahun kebelakangan ini. Ini adalah masa musim ketika jurulatih boleh menjadi faktor besar dalam sama ada pasukan bermotivasi atau tidak. Banyak pasukan NFL sudah keluar dan ada peminat yang lebih fokus pada siapa yang akan mereka ambil dalam draf NFL daripada baki jadual 2006.

Tidak selalunya mudah untuk pasukan akhir musim ini untuk fokus atau memberikan 100%, kecuali jika mereka berjuang untuk  downlaod mega888 apk on here !! tempat playoff. Namun, sebilangan jurulatih mempunyai bakat untuk memanfaatkan pemain mereka sepenuhnya sama ada mereka berada dalam perlumbaan playoff atau tidak. Lihatlah Tennessee Titans.

Jeff Fisher adalah jurulatih yang disegani oleh peminat dan pemain. Saya telah bertahun-tahun mendengar pemain memuji Fisher, mengatakan bahawa dia adalah guru yang hebat di lapangan DAN tahu bagaimana berkomunikasi di luar padang. Perkara terakhir ini sama pentingnya dengan yang pertama.

Berapa kali anda melihat pemain dalam semua sukan memilih jurulatih? Itu boleh berlaku dari masa ke masa ketika pelatih tidak memiliki kemahiran sosial untuk berkomunikasi dengan atlet, yang dapat mengakibatkan kehabisan atau pemain menyesuaikan diri dengan pelatih. Apabila itu berlaku, satu pasukan sudah selesai, kerana para pemain tidak peduli. The Titans tidak akan membuat playoff, tetapi mereka bermain dengan bersungguh-sungguh dan telah merangkumi jumlah dalam 7 dari 8 perlawanan terakhir. Mereka juga telah memenangi 5 dari 7 permainan walaupun menjadi underdog dalam setiap permainan tetapi satu!

Terdapat situasi meresap di Minnesota yang perlu diperhatikan. Pada minggu ini keselamatan Darren Sharper meminta Vikings melakukan perubahan atas kesalahan berikutan kekalahan 23-13 di Chicago. “Semua orang dibayar untuk melakukan pekerjaan,” kata Sharper. “Jika anda tidak menjalankan tugas, perubahan harus dilakukan.” Mereka menjalani 1-4 SU / 0-5 ATS di bawah jurulatih tahun pertama Brad Childress. Childress telah dikritik kerana masalah disiplin, pengurusan jam dan panggilan bermain.

Lihatlah Cleveland Browns. Mereka bermain dengan bersungguh-sungguh di rumah, membuat pasukan Kansas City kecewa, tetapi mereka mengikutinya dengan kekalahan 27-7 di Pittsburgh. The Steelers berlari 52 kali sejauh 303 ela. The Browns berlari 11 kali sepanjang malam. QB Ben Roethlisberger berlalu sejauh 225 ela, dan Willie Parker berlari sejauh 223.

Penerima dan punggung Cleveland menjatuhkan sekurang-kurangnya enam hantaran, dan mempunyai tiga lagi yang kelihatan dapat ditangkap. Edwards menurunkan dua, Dennis Northcutt tiga dan Terrelle Smith satu. Satu titik yang cerah ialah pemain quarterback Derek Anderson bermain dengan baik, melengkapkan hantaran 21 dari 37 hantaran sejauh 276 ela dengan sentuhan gol dan pemintas. Anderson hampir tidak terkejut dengan tindakan Steelers, dan dia berdiri di dalam saku dengan baik.

Mungkin membantu melihat kembali akhir musim lalu. Ingatlah bahawa pada tahun 2005, ketua jurulatih yang pertama yang dihormati Romeo Crennel, Browns tidak berhenti atau mengemasnya. Walaupun musim 6-10, Browns pergi ke 3-1 ATS dalam empat perlawanan terakhir mereka pada tahun 2005, bahkan mengalahkan Ravens dan Raiders sebagai anjing. Kejurulatihan adalah aspek penting dalam bagaimana pasukan membuat persiapan dan bermain, dan ini boleh menjadi lebih penting lagi sepanjang tahun ini dengan menghormati siapa yang bermain dengan bersungguh-sungguh dan membuat liputan dan siapa yang baru melakukan gerakan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.