Loteri UK adalah Hiburan Nasional

loteri

Mereka mengatakan perjudian adalah darah banyak orang UK, dan sekarang ini adalah sesuatu yang menjadi kebiasaan nasional. Bookie telah menggantikan banyak peniaga yang gagal. Sebenarnya, ia kelihatan seperti anda tidak boleh berjalan di jalan tinggi tanpa melihat sekurang-kurangnya satu, dan pada hujung minggu sejumlah besar wang dibelanjakan untuk bertaruh pada perlumbaan kuda, hasil permainan bola sepak dan hampir dengan apa-apa yang menimbulkan unsur keraguan atau bertanding! Oleh itu, agak mengejutkan bahawa loteri UK adalah yang terkaya di peringkat antarabangsa, dengan jackpot tertinggi di rantau ini sebanyak 42 juta.

Pertandingan utama dalam undian UK diadakan dua kali seminggu, dengan kucing terkaya sepanjang minggu ini ditayangkan di  APK 918Kiss2 televisyen secara langsung semasa perdana oleh penyiar nasional, Syarikat Penyiaran Britain. Pada setiap kesempatan, jackpot biasanya melebihi 1000, 000 dan merupakan daya tarikan besar bagi penduduk. Sebilangan besar rakyat Britain menganggap hari Sabtu mereka sebagai hari untuk sukan dan perjudian, dengan keseluruhan idea untuk menjadi sebahagian daripada Loteri Nasional UK boleh diterima secara sosial.

Sejajar dengan kebanyakan pertandingan terkemuka di seluruh dunia, loteri UK memerlukan anda memadankan enam nombor khas dengan nombor yang dipilih secara rawak, masing-masing “antara” 1 dan 49, yang diwakili oleh bola. Mesin yang baik berayun di antara semua bola dan menunjukkannya secara acak satu demi satu, untuk penyampai memberitahu hasil yang dinanti-nantikan oleh para peserta.

Loteri UK diadakan oleh kumpulan yang tidak berat sebelah, yang diatur oleh pemerintah. Camelot, pengadil, bertanggungjawab menguruskan operasi dan memastikan bahawa dana dibahagikan dengan cukup kepada penyebab yang berlaku, dengan hasilnya.

Untuk memperoleh prospek yang lebih baik untuk memenangi hadiah utama, banyak orang memilih untuk menyertai salah satu sindiket loteri UK, di mana empat puluh sembilan ahli mengumpulkan sumber daya mereka bersama. Dikira bahawa lebih kurang satu daripada empat jackpot dimenangi oleh sindiket jenis ini. Laman web dalam talian membolehkan anda menyertai sindiket tanpa pengetahuan pemain lain; juga sindiket maya ini mengambil banyak masalah daripada membeli tiket dan tidak lupa untuk memeriksanya.

Sekiranya anda berumur 16 tahun ke atas dan juga penduduk UK atau Isle of Man, adalah mungkin untuk bermain loteri UK. Mana-mana penganjur mengekalkan sistem pemeriksaan dalam talian sehingga dapat melihat semua hasil lotre UK, hanya beberapa saat setelah keputusan itu diambil, anda juga dapat menggunakan kad debit untuk berpartisipasi dalam permainan tambahan seperti “Thunderball.”

Dengan syarat anda harus berpartisipasi secara tunggal dan mencuba nasib memilih nombor loteri Nasional, maka anda harus menegakkan alamat UK, dan untuk mengambil bahagian di internet, anda mesti mempunyai akaun bank debit langsung dengan akses melalui UK bank. Kemenangan boleh dipindahkan secara automatik ke dan dari akaun loteri UK anda, atau terus ke bank anda. Kemenangan besar mesti ditangani secara peribadi, tetapi anda tidak perlu mendedahkan kepada umum mengenai identiti anda kerana hak anda dilindungi dari pandangan umum oleh undang-undang British.

Lebih dari 23 bilion telah dikumpulkan oleh lotere nasional, dengan kira-kira 28% dari jumlah pendapatan disalurkan ke tujuan baik yang asli termasuk hospital, pendidikan, sukan, persekitaran, grafik dan aplikasi warisan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *